Starvoiceband https://www.starvoiceband.hu/ Party Zenekar Sun, 14 Jan 2024 17:24:45 +0000 hu hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.5.3 https://www.starvoiceband.hu/wp-content/uploads/2021/12/cropped-kicsi-kocka-logo-32x32.jpg Starvoiceband https://www.starvoiceband.hu/ 32 32 Előszilveszter a táncházban https://www.starvoiceband.hu/2024/01/07/eloszilveszter-a-tanchazban/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=eloszilveszter-a-tanchazban https://www.starvoiceband.hu/2024/01/07/eloszilveszter-a-tanchazban/#respond Sun, 07 Jan 2024 15:14:04 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=3225 Hatalmas buli az Alba Régia Táncegyesületnél Zenekarunk a helyi táncegyesület előszilveszteri buliján szórakoztatta a lelkes közönséget. Az Alba Régia Táncegyesület rendezvényén való részvételünk egy […]

A Előszilveszter a táncházban bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Hatalmas buli az Alba Régia Táncegyesületnél

Zenekarunk a helyi táncegyesület előszilveszteri buliján szórakoztatta a lelkes közönséget. Az Alba Régia Táncegyesület rendezvényén való részvételünk egy valóságos zenei kavalkád és örömünnep volt, ahol a zenekar és a tánckedvelő közönség tökéletes harmóniát alkotott.

Zenekari vélemények dícséretek
Galéria Party zenekar képek
Starvoiceband Partyzenekar igazi élő zene

A Előszilveszter a táncházban bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
https://www.starvoiceband.hu/2024/01/07/eloszilveszter-a-tanchazban/feed/ 0
Esküvő a Bodri Pincészetben https://www.starvoiceband.hu/2023/05/11/eskuvo-a-bodri-pinceszetben/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=eskuvo-a-bodri-pinceszetben Thu, 11 May 2023 10:20:42 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=3134 „Esküvő a Bodri Pincészetben: Varázslatos pillanatok, örök emlékek!” Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Önökkel, hogy részt vettünk Dorci és Ádám lenyűgöző esküvőjén, ahol a zenekarunk […]

A Esküvő a Bodri Pincészetben bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>

„Esküvő a Bodri Pincészetben: Varázslatos pillanatok, örök emlékek!”

Örömünkre szolgál, hogy megoszthatjuk Önökkel, hogy részt vettünk Dorci és Ádám lenyűgöző esküvőjén, ahol a zenekarunk garantálta a felejthetetlen bulit! Az esemény helyszíne Szekszárd egyik gyöngyszeme, a Bodri Pincészet volt, amely lenyűgöző környezetet nyújtott a nagyszerű hangulathoz.

Az este során elkápráztattuk a vendégeket zenénkkel, miközben a bozótos szőlőtőkék és a romantikus pincék varázslatos atmoszférájában buliztunk. A násznép igazán jól érezte magát, hiszen a hangulat folyamatosan a tetőfokára hágott. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek voltak, mindent megtettek annak érdekében, hogy a vendégek kényelmét és elégedettségét szolgálják.

Az esküvői vacsora igazi ínyencségeket kínált a svédasztalos formában. A választék lenyűgöző volt, a fogások pedig egyszerűen mennyeiek. A Bodri Pincészet kitűnő borai párosultak a finom és gondosan összeállított ételekkel, így a gasztronómiai élmény valóban felejthetetlenné tette az estét.

Köszönjük Dorcinak és Ádámnak, hogy minket választottak, valamint mindenkinek, aki csatlakozott hozzánk ezen a felejthetetlen estén! A boldog pár és a vendégek mosolya és elégedettsége mindannyiunkat örömmel tölt el. Ha Ön is tervezi az esküvőjét vagy más rendezvényét, bátran keressen minket, hogy mi is hozzájárulhassunk az emlékezetes pillanatokhoz!

„Zenével szőtt varázslat a Bodri Pincészet esküvőin”

Esküvői dallamok, melyek megérintik a szíveket a Bodri Pincészetben
Esküvői dallamok, melyek megérintik a szíveket a Bodri Pincészetben
Esküvői dallamok, melyek megérintik a szíveket a Bodri Pincészetben
Esküvői dallamok, melyek megérintik a szíveket a Bodri Pincészetben
Hangulatos ritmusok és gyönyörű helyszín: Bodri Pincészet esküvők, ahol a zenekar otthon van
Hangulatos ritmusok és gyönyörű helyszín: Bodri Pincészet esküvők, ahol a zenekar otthon van
Élő zene, örök emlékek: Bodri Pincészet esküvők
Élő zene, örök emlékek: Bodri Pincészet esküvők
Zenével szőtt varázslat a Bodri Pincészet esküvőin
Zenével szőtt varázslat a Bodri Pincészet esküvőin

„Esküvői álmok valóra válnak a Bodri Pincészet varázslatos környezetében!”

A hangok a pince minden zugában visszaverődnek, és az egész helyet betölti a zene energiája. A gitárok, a dobok, a billentyűk és a énekes hangja mind összeolvadnak, létrehozva egy olyan zenei szimfóniát, amely magával ragad mindenkit. A téglafalak életre kelnek, mintha táncolnának a ritmusokra, és mosolyogva hallgatják az énekes szavait. A StarVoiceBand tagjai olyan szenvedéllyel és tehetséggel játszanak, hogy a falak közvetítésével a zene szinte megszólítja a pince minden borát és hordóját.

A gitáros a pillanat varázsában elmerül, érezve a zene energiáját és az improvizáció szabadságát.
A gitáros a pillanat varázsában elmerül, érezve a zene energiáját és az improvizáció szabadságát. A gitáros ujjai könnyedén suhannak a húrokon, miközben a téglák csendben figyelnek és csodálkoznak azon a zenei csoda felett, ami előttük zajlik.
A dob hangja is dallamossá és lenyűgözővé válik a Bodri Pincében
A dob hangja is dallamossá és lenyűgözővé válik a Bodri Pincében
A pincék egyedi akusztikája és hangulata tökéletes hátteret biztosít a gitár dallamainak.
A pincék egyedi akusztikája és hangulata tökéletes hátteret biztosít a gitár dallamainak.
A zongora az egyik legszebb és legkifejezőbb hangszer
A zongora az egyik legszebb és legkifejezőbb hangszer
Fontos egyeztetés az estével kapcsolatban
Fontos egyeztetés az estével kapcsolatban
A basszus gitár és a mély rezonancia megremegteti a Bodri pince falait
A basszus gitár és a mély rezonancia megremegteti a Bodri pince falait
Dorci & Ádám nagy pillanatai Szekszárdon a Bodri Pincében
Dorci & Ádám nagy pillanatai Szekszárdon a Bodri Pincében. Egy kép, ami örök emlék marad! Köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezt a különleges pillanatot. A pince falai között történt esküvőtök varázslatos volt, ahogy a szeretet és boldogság átjárta a helyszínt.

A Esküvő a Bodri Pincészetben bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
VASVÁRI GIMNÁZIUM https://www.starvoiceband.hu/2023/04/03/vasvari-gimnazium/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vasvari-gimnazium Mon, 03 Apr 2023 11:25:43 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=3121 Vasváris hetek záró buli Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat a Vasváris hetek záró rendezvényén és hogy a zenekar remek hangulatot tudott nyújtani a fiatal […]

A VASVÁRI GIMNÁZIUM bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Vasváris hetek záró buli

Örülünk, hogy jól éreztétek magatokat a Vasváris hetek záró rendezvényén és hogy a zenekar remek hangulatot tudott nyújtani a fiatal diákoknak. Reméljük, hogy még sok ilyen emlékezetes élményben lesz részünk. A rendezvénynek a Jáky Iskola tornaterme adta a helyszínt, és gratulálunk az iskola szervezőinek és azoknak akik részt vettek az iskola bulin. Az ilyen események hozzájárulnak a közösségépítéshez, és lehetőséget adnak a diákoknak arra, hogy kikapcsolódjanak és jól érezzék magukat az iskolai stressz és az állandó tanulás mellett. A jó buli emlékei sokáig megmaradnak, és számos diák számára az iskola életének egyik legjobb emlékét jelentik. Készült rólunk pár vidám fénykép is, melyet Tósoki Attila jó barátunk készített:

Starvoiceband iskolai rendezvény - Jáky József iskola - Vasváris hetek
Starvoiceband iskolai rendezvény – Jáky József iskola – Vasváris hetek
Vasvári Gimnázium Rendezvény
Vasvári Gimnázium Rendezvény
Partyzenekar - Vasváris hetek
Partyzenekar – Vasváris hetek

A VASVÁRI GIMNÁZIUM bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
ZENEKAR RENDEZVÉNYRE https://www.starvoiceband.hu/2023/01/21/zenekar-rendezvenyre/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zenekar-rendezvenyre https://www.starvoiceband.hu/2023/01/21/zenekar-rendezvenyre/#respond Sat, 21 Jan 2023 15:35:04 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=3103 Rendezvény zenekar Semmi sem hasonlítható ahhoz a nyüzsgéshez és izgalmakhoz, ami az élőzenéből fakad – igazán hangulatot kölcsönöz minden eseménynek. Az élőzenekar sokféle szórakozást […]

A ZENEKAR RENDEZVÉNYRE bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Rendezvény zenekar

Semmi sem hasonlítható ahhoz a nyüzsgéshez és izgalmakhoz, ami az élőzenéből fakad – igazán hangulatot kölcsönöz minden eseménynek. Az élőzenekar sokféle szórakozást nyújt, kezdve az olyan dalok lejátszásától, amelyeket mindenki szeretne énekelni és táncolni (pop, rock, party zene) egészen a nagyszerű műsorokig és a közönséggel való interakcióig.

A Starvoiceband rendezvény zenekar ideális, ha olyan zenét keresel, amit mindenki ismer és tud vele együtt énekelni! Keressen minket, hogy igazán emlékezetessé tegye céges rendezvényét, iskola buliját, szalagavatóját vagy szilveszteri partiját.

Zenekart keres rendezvényre?

Legyen szó esküvőről, céges rendezvényről vagy ünnepi partiról, a választott zene jelentős szerepet játszik a vendég általános élményében. A zene hatással van érzelmeinkre és közérzetünkre. Az élő zenekar motiválhatja a közönséget, hamarabb oldódik a hangulat és rögtön táncra kerekedik a csapat, még a nem táncoló vendégek is élvezni fogják az előadást.

A Starvoiceband profi rendezvény zenekar vállalja, hogy csodálatos energiát hozunk fellépésünkkel és a közönséggel való interakcióinkkal, és a hangulat alapján meg tudjuk állapítani, melyik dal működik a legjobban a bulin így bő repertoárunkkal alkalmazkodunk a vendégekhez és az igényekhez. Pop, rock, new slágerek, magyaros party zenék, jazz és aláfestő zenék.

Komplett hangosítással vállaljuk céges rendezvények, vacsorák, családi összejövetelek lebonyolítását. Egy jó zenekar emlékezetes produkciót nyújt a partin. A hangszereknek saját varázsuk van, melyek amint megszólalnak a vendégek azonnal interakcióba lépnek velünk.

Amiben segíteni tudunk:

 • a zenekar a folyamatos minőséget és színvonalat képviseli.
 • vacsora alatt is kellemes aláfestő zenét biztosítunk akár USB-ről, akár élőben játszva
 • széles repertoárunkban szinte minden korosztály megtalálja a neki megfelelő dallamokat
 • a műsorunkat mindig egyedileg az adott rendezvényre készítjük el, alkalmazkodva a vendégek stílusához, és a rendezvény jellegéhez
 • a célunk hogy a táncparkett mindig tele legyen, ezért folyamatosan figyeljük a vendégek visszajelzéseit
 • műsorunkban nélkülözhetetlen a 90’es évek legnagyobb slágerei, a feledhetetlen 80’as évek DISCO dalai, az elnyűhetetlen rock’n’roll dalok, a fiatalabbaknak az újabb slágerek, magyar és nemzetközi táncdalok és hajnalban a buli vége felé belecsapunk a legnagyobb rock slágerekbe is.
 • eszközeink hangszereink is képviselik a legjobb minőséget: electro voice, rcf, fbt, pearl, fender, nord stb…
 • a zenekar tagok kedvesek, lazák, barátságosak, alkalmazkodóak és képzett zenészek
  party zenekar rendezvényre
 • rendezvény zenekar árak függnek a távolságtól, a rendezvény típusától, kérjen ajánlatot elérhetőségeinken.
 • rendezvényt vállalunk Fejér megye, Pest megye, Somogy megye, Veszprém megye, de egyedi ajánlat alapján távolabbra is szívesen ellátogatunk

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bátran elérhetőségeinken, zenekar rendelés:

Kapcsolat, zenekar rendelés

Zenekar rendezvényre
Zenekar rendezvényre
Zenekar céges rendezvényekre
Zenekar céges rendezvényekre
Starvoiceband rendezvény zenekar
Starvoiceband rendezvény zenekar
Starvoiceband zenekar
Starvoiceband zenekar
Starvoiceband party rendezvény zenekar
Starvoiceband party rendezvény zenekar

A ZENEKAR RENDEZVÉNYRE bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
https://www.starvoiceband.hu/2023/01/21/zenekar-rendezvenyre/feed/ 0
LAKODALMAS ZENEKAR https://www.starvoiceband.hu/2023/01/21/lakodalmas-zenekar/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lakodalmas-zenekar https://www.starvoiceband.hu/2023/01/21/lakodalmas-zenekar/#respond Sat, 21 Jan 2023 15:02:46 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=3097 Modern Lakodalmas zenekar Kivételes 5 tagú lakodalmas zenekar, modern fiatalos lakodalmakhoz vagy hagyományosmagyaros mulatós zenét játszó lakodalmakba is. A legtöbb esküvői bulin elengedhetetlen, hogy […]

A LAKODALMAS ZENEKAR bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Modern Lakodalmas zenekar

Kivételes 5 tagú lakodalmas zenekar, modern fiatalos lakodalmakhoz vagy hagyományos
magyaros mulatós zenét játszó lakodalmakba is.

A legtöbb esküvői bulin elengedhetetlen, hogy a zenekar játsszon magyaros mulatós lakodalmas slágereket is. A Starvoice Band kivételes minőségben mutatja meg élő zenével párosulva a legnagyobb mulatós bulizenéket, lakodalmas dalokat és a magyar nótákat is.

A mi mottónk hogy a vendég jól érezze magát és ha a többség jobban kedveli a mulatós lakodalmas zenét akkor vegyesen a mai pop slágerekkel együtt természetesen mi is játsszuk ezeket. A menyasszony tánc alatt is élőben muzsikálja a zenekar a magyar csárdásokat, sramlikat, foxokat, éjféli keringőket, gyertyafény keringőket és természetesen a torta alá is kerül megfelelő zene.

Szórakoztató és dinamikus lakodalmas zenekar a StarvoiceBand és készülj fel hogy felpörgetjük a partyt!

Az Országban bárhol vállalunk fellépéseket, hangosítással, esküvői hangosítással és aláfestő zenékkel együtt. A zenekar fejér megyei így Budapestről és a Dunántúlról kapjuk a legtöbb megkeresést, de bárhova szívesen ellátogatunk.

Az Ön esküvőjének napja

Valószínűleg az élete egyik legfontosabb eseménye, ezért szeretnénk biztosítani, hogy lakodalma tökéletes legyen.

Zenei csomagunk egyedi és alkalmazkodik a vendégekhez, ha az igény azt kívánja több lakodalmas zenével állunk elő!

Jól együttműködünk a ceremóniamesterekkel és a hagyományosabb vőfélyekkel is , segítünk a megfelelő háttérzene lejátszásában is USB-ről: torta zene, nyitó tánc, vacsora zene,
vicces játékok alá zenés produkciók, kérés esetén ezt élőben is produkálni tudjuk ( tánc versenyek alá változatos stílusú élő zenével pl samba, keringő, rock n roll , new slágerek és alternatív zene is )

A fergeteges hangulathoz elengedhetetlen, hogy a zenekar mindent tudjon játszani beleértve a lakodalmas zenéket is. A mi tapasztalatunk az hogy vegyesen kiegészítve a mai slágerekkel lesz igazán tökéletes a repertoár és ez a vendégek számára is megfelelő.

Nem riadunk vissza a bolondmenyasszony tánctól sem, és bátran játsszuk hozzá a hagyományos talp alá valót is! Szeretjük amit csinálunk és reméljük ez látszik is a zenekaron.

Olyan pillanatokat és emlékeket szeretnénk adni, amelyek elkápráztatják az éjszakát és táncolnak egy életen át.

Mulatós zenekar
Mulatós zenekar
Lakodalmas zenekar élő zenével
Lakodalmas zenekar élő zenével
Élő zene lakodalomba
Élő zene lakodalomba
Lakodalmas zenekar
Lakodalmas zenekar
Lakodalmas asztal
Lakodalmas asztal

A LAKODALMAS ZENEKAR bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
https://www.starvoiceband.hu/2023/01/21/lakodalmas-zenekar/feed/ 0
Szilveszter Zamárdiban https://www.starvoiceband.hu/2022/12/25/szilveszter-zamardiban/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=szilveszter-zamardiban Sun, 25 Dec 2022 09:53:03 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=3013 Szilveszter Zamárdiban Búcsúztasd az Óévet és köszöntsd az Újévet a StarVoice Band zenekarral!!! Ha még nincs programod az év végére és lenne kedved egy […]

A Szilveszter Zamárdiban bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Szilveszter Zamárdiban

Búcsúztasd az Óévet és köszöntsd az Újévet a StarVoice Band zenekarral!!!

Ha még nincs programod az év végére és lenne kedved egy fergeteges buliban részt venni, akkor NE HABOZZ!

A zenekar apraja (Ati, Balázs és Krisz) kiegészülve kettő fenomenális zenei tehetséggel (Kovács Tímea és Pigniczky György) a ZAMÁRDI TOK-ban fergeteges szilveszteri buliba invitál minden bulizni vágyót!!

A hangulat garantált! Egy nagyon színvonalas helyen!

A hotel szilveszteri ajànlata:

(2022.december 30-januàr 1.)

– 2 éjszaka szàllàs fèlpanziós ellàtàssal ( bősèges büfèreggelivel ès büfèvacsoràval)

– Spa rèszleg korlátlan hasznàlata (kültéri jacuzzi, finn szauna)

-December 30-31-èn naponta 3 alkalommal izgalmas szauna show-k szaunamester vezetésével

– Január 1-èn új èvi ebèd szerencsehozó lencsèvel

-Késői kijelentkezés 14 óràig

December 31-i program:

– szilveszterkor fellèpő zenekarunk a STARVOICE BAND, akik hajnalig gondoskodnak a fergeteges hangulatról

-Szilveszteri ünnepi vacsora „soft inclusive” italcsomaggal, üdvözlő itallal

-Èjfèlkor pezsgős koccintàs

-Èjfèli menü: lencsefőzelék virslivel

-Tombolasorsolás èrtèkes nyeremènyekkel

Kèrd kedvezmènyes ajánlatunkat a megadott elèrhetősegeinken ès foglalj nàlunk!

Szobafoglalás/ Ajànlatkèrès:

Zamàrdi Tovàbbkèpző ès Oktatàsi Központ

8621 Zamàrdi, Ràkóczi u. 38.

E-mail: szallas@zamardi.elbc.hu

Tel.: +36 30 932 9244

Zamárdi TOK elérhetőség: zamarditok.hu

ZamárdiTok szilveszteri buli
ZamárdiTok szilveszteri buli
Starvoiceband Partyzenekar Zamárdiban
Starvoiceband Partyzenekar Zamárdiban
Tűzijáték
Tűzijáték
Szilveszter Zamárdiban NEBIH - starvoiceband
Szilveszter Zamárdiban NEBIH – starvoiceband
Szilveszter zamárdiban - zamárdi TOK - NÉBIH
zenekar szilveszter Zamárdi NÉBIH
zenekar szilveszter Zamárdi NÉBIH
ZamárdiTok szilveszter nébih
ZamárdiTok szilveszter nébih
Starvoiceband Party zenekar szilveszter Zamárdi NÉBIH
Starvoiceband Party zenekar szilveszter Zamárdi NÉBIH
Szilveszteri buli Zamárdiban
Szilveszteri buli Zamárdiban
Szilveszter Zamárdiban NÉBIH
Szilveszter Zamárdiban NÉBIH

A Szilveszter Zamárdiban bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
ZENEKAR ESKÜVŐRE https://www.starvoiceband.hu/2022/10/27/zenekar-eskuvore/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zenekar-eskuvore Thu, 27 Oct 2022 10:20:57 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=2942 Zenekar esküvőkre Modern esküvői zenekar 5 tagú együttes, igazi élő zenével és a legnagyobb slágerekkel. ( magyar, retro, rock, disco, lakodalmas, napjaink slágerei ) […]

A ZENEKAR ESKÜVŐRE bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Zenekar esküvőkre

Modern esküvői zenekar 5 tagú együttes, igazi élő zenével és a legnagyobb slágerekkel. ( magyar, retro, rock, disco, lakodalmas, napjaink slágerei )

Vállaljuk esküvők, lakodalmak, céges rendezvények minőségi hang és zenei szolgáltatását.
A zenekar 20 éves tapasztalattal rendelkezik és mindazoknak ajánljuk zenei szolgáltatásunkat akik igényes megjelenésű, minden zenei stílusra kiterjedő
repertoárral szeretnék esküvőjüket színesíteni.

Rendelkezünk profi hang és fénytechnikával, ha kell vállaljuk esküvői szertartások hangosítását is.

„A buli garantált”

Zsófi és Dávid esküvőjèről is kaptunk jó kis fotókat…. Köszönjük #Tarnavölgyi_Zoltán fotósnak…hajnalig kitartó násznép, szuper buli hangulat. Köszönjük szépen a meghívást.

Inárcs – Bagolyvár

bagolyvár-zenekar-esküvőre04
bagolyvár-zenekar-esküvőre04
bagolyvár-zenekar-esküvőre03
bagolyvár-zenekar-esküvőre03
bagolyvár-zenekar-esküvőre02
bagolyvár-zenekar-esküvőre02
bagolyvár-zenekar-esküvőre01
Zenekar esküvőre

Ferencmajor – Pikant Pajta

Fotó: danielphoto.hu – Müller-Gányási Dániel

Kaptunk pár fotót Barbi és Gábor lagzijából. Nagyon köszönjük! Az esküvői hangulat fergeteges volt és hajnalig tartott. A zenekar is jól érezte magát. – Pikant pajta.

esküvői-zenekar-pikant-pajta03
esküvői-zenekar-pikant-pajta03
esküvői-zenekar-pikant-pajta02
esküvői-zenekar-pikant-pajta02
esküvői-zenekar-pikant-pajta01
esküvői-zenekar-pikant-pajta01

Fehérvárcsurgó, Károlyi-kastély egy hétfői esküvő, köszönjük a képeket: Szénás Dórának: https://dorafilm.hu/

Fehérvárcsurgó Károlyi-Kastély esküvő
Fehérvárcsurgó Károlyi-Kastély esküvő
Károlyi-Kastély esküvő
Fehérvárcsurgó Károlyi-Kastély esküvő
Fehérvárcsurgó Károlyi-Kastély esküvő
Fehérvárcsurgó Károlyi-Kastély esküvő
Fehérvárcsurgó esküvő Starvoice Band
Fehérvárcsurgó esküvő Starvoice Band
Fehérvárcsurgó Károlyi-Kastély esküvő
Fehérvárcsurgó Károlyi-Kastély esküvő

Esküvői ceremónia hangosítás

Különleges helyszíneken akár szabadtéren is segítünk hangosítani a ceremóniát, vendégvárást és egyéb esküvői zenei igényeket.

Ceremónia hangosítás aláfestő zenével
Ceremónia hangosítás aláfestő zenével
Extrém helyszínen esküvői hangosítás
Extrém helyszínen esküvői hangosítás
Extrém helyszínen esküvői hangosítás
Extrém helyszínen esküvői hangosítás
Szabadtéri ceremónia hangosítás
Szabadtéri ceremónia hangosítás
Ceremónia hangosítás esküvőre szabadtéren
Ceremónia hangosítás esküvőre szabadtéren
Esküvői zenekar felállás
Kis helyen is elfér az 5 tagú zenekar

Esküvői Zenekar

Professzionális hangtechnika , élő dobbal, gitárral, minőségi élőzene női énekesnővel és sok sok slágerrel. Esküvői zenekarunk vállalja nem csak usb-ről ,nyitótáncok, éjféli keringők, torta zenék és egyéb kérések élőben való előadását is.

Modern esküvői zenekar
Modern esküvői zenekar
Esküvői zenekar
Esküvői zenekar
Esküvői zenekar - Magyar Király Hotel
Esküvői zenekar – Magyar Király Hotel

Kapcsolat ajánlatkérés

A ZENEKAR ESKÜVŐRE bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Balatonlelle rendezvénypark https://www.starvoiceband.hu/2022/06/16/balatonlelle-rendezvenypark/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=balatonlelle-rendezvenypark Thu, 16 Jun 2022 11:20:20 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=2863 Helyszín: Balatonlelle Móló sétány 4. XXIV. Juliális hétvége 2022.07.02. szombat 21:00 StarVoice Band zenekarSzent István Napok 2022.08.19. péntek 21:00 StarVoice Band zenekar Teljes program […]

A Balatonlelle rendezvénypark bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>

Helyszín: Balatonlelle Móló sétány 4.

XXIV. Juliális hétvége 2022.07.02. szombat 21:00 StarVoice Band zenekar
Szent István Napok 2022.08.19. péntek 21:00 StarVoice Band zenekar

Teljes program itt található:

https://www.lelleikulturpark.hu/

Térkép:

Balatonlelle rendezvénypark

A Balatonlelle rendezvénypark bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Gézaházán jártunk https://www.starvoiceband.hu/2022/05/02/gezahazan-jartunk/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gezahazan-jartunk https://www.starvoiceband.hu/2022/05/02/gezahazan-jartunk/#respond Mon, 02 May 2022 20:47:13 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=2818 Bogyó és Máté csodálatos szerelmével, egy hihetetlenül bulizós násznéppel, ezáltal egy fergeteges hangulatú lagzival indítottuk el a 2022-es szezont. Köszönjük az elismerő szavakat és […]

A Gézaházán jártunk bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
Bogyó és Máté csodálatos szerelmével, egy hihetetlenül bulizós násznéppel, ezáltal egy fergeteges hangulatú lagzival indítottuk el a 2022-es szezont.

Köszönjük az elismerő szavakat és a közös fényképet:

„ A zenekarral augusztusban találkoztunk először, egy táncos rendezvényen, ahol az addig üres táncteret egy pillanat alatt táncoló emberek töltötték be. Itt eldöntöttük, hogy nekünk ők kellenek az esküvőnkre. A szervezési listánk legnyugodtabb pontja volt, mikor a Star Voice Band-et le tudtuk foglalni. Nem maradt bennünk kétely, tudtuk, hogy fergeteges partinak nézünk elébe. Mondanunk sem kell, hogy minden vágyunkat felülmúlva, varázslatos esténk volt velük az elmúlt hétvégén. A násznép is csak jókat mond, kifulladásig táncoltak. Viszonyításként, még a helyszín is megkérdezte, hogy honnan jöttek, mert ők még ilyen jól zenélő bandát nem láttak-hallottak ott náluk.

Tiszta szívből, csak ajánlani tudjuk A Star Voice Band-et!!!

(A hab a tortán, hogy minden profizmus mellett még szuper jófejek is!) „

gezahaza-eskuvoi-kozos

A Gézaházán jártunk bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
https://www.starvoiceband.hu/2022/05/02/gezahazan-jartunk/feed/ 0
XIV. Trófea fesztivál https://www.starvoiceband.hu/2022/05/02/xiv-trofea-fesztival/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=xiv-trofea-fesztival https://www.starvoiceband.hu/2022/05/02/xiv-trofea-fesztival/#respond Mon, 02 May 2022 19:52:28 +0000 https://www.starvoiceband.hu/?p=2812 XIV. Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál, vadételek országos főzőversenye 2022. június 4-én a Tamási Parkerdőben. Az esemény izgalmas programokkal várja az érdeklődőket, melyek kicsiknek és nagyoknak […]

A XIV. Trófea fesztivál bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
XIV. Trófea Vadgasztronómiai Fesztivál, vadételek országos főzőversenye 2022. június 4-én a Tamási Parkerdőben. Az esemény izgalmas programokkal várja az érdeklődőket, melyek kicsiknek és nagyoknak egyaránt jó választás lehet.

Plakát trófea fesztivál

A XIV. Trófea fesztivál bejegyzés először Starvoiceband-én jelent meg.

]]>
https://www.starvoiceband.hu/2022/05/02/xiv-trofea-fesztival/feed/ 0