Modern Lakodalmas zenekar

Kivételes 5 tagú lakodalmas zenekar, modern fiatalos lakodalmakhoz vagy hagyományos
magyaros mulatós zenét játszó lakodalmakba is.

A legtöbb esküvői bulin elengedhetetlen, hogy a zenekar játsszon magyaros mulatós lakodalmas slágereket is. A Starvoice Band kivételes minőségben mutatja meg élő zenével párosulva a legnagyobb mulatós bulizenéket, lakodalmas dalokat és a magyar nótákat is.

A mi mottónk hogy a vendég jól érezze magát és ha a többség jobban kedveli a mulatós lakodalmas zenét akkor vegyesen a mai pop slágerekkel együtt természetesen mi is játsszuk ezeket. A menyasszony tánc alatt is élőben muzsikálja a zenekar a magyar csárdásokat, sramlikat, foxokat, éjféli keringőket, gyertyafény keringőket és természetesen a torta alá is kerül megfelelő zene.

Szórakoztató és dinamikus lakodalmas zenekar a StarvoiceBand és készülj fel hogy felpörgetjük a partyt!

Az Országban bárhol vállalunk fellépéseket, hangosítással, esküvői hangosítással és aláfestő zenékkel együtt. A zenekar fejér megyei így Budapestről és a Dunántúlról kapjuk a legtöbb megkeresést, de bárhova szívesen ellátogatunk.

Az Ön esküvőjének napja

Valószínűleg az élete egyik legfontosabb eseménye, ezért szeretnénk biztosítani, hogy lakodalma tökéletes legyen.

Zenei csomagunk egyedi és alkalmazkodik a vendégekhez, ha az igény azt kívánja több lakodalmas zenével állunk elő!

Jól együttműködünk a ceremóniamesterekkel és a hagyományosabb vőfélyekkel is , segítünk a megfelelő háttérzene lejátszásában is USB-ről: torta zene, nyitó tánc, vacsora zene,
vicces játékok alá zenés produkciók, kérés esetén ezt élőben is produkálni tudjuk ( tánc versenyek alá változatos stílusú élő zenével pl samba, keringő, rock n roll , new slágerek és alternatív zene is )

A fergeteges hangulathoz elengedhetetlen, hogy a zenekar mindent tudjon játszani beleértve a lakodalmas zenéket is. A mi tapasztalatunk az hogy vegyesen kiegészítve a mai slágerekkel lesz igazán tökéletes a repertoár és ez a vendégek számára is megfelelő.

Nem riadunk vissza a bolondmenyasszony tánctól sem, és bátran játsszuk hozzá a hagyományos talp alá valót is! Szeretjük amit csinálunk és reméljük ez látszik is a zenekaron.

Olyan pillanatokat és emlékeket szeretnénk adni, amelyek elkápráztatják az éjszakát és táncolnak egy életen át.

Mulatós zenekar
Mulatós zenekar
Lakodalmas zenekar élő zenével
Lakodalmas zenekar élő zenével
Élő zene lakodalomba
Élő zene lakodalomba
Lakodalmas zenekar
Lakodalmas zenekar
Lakodalmas asztal
Lakodalmas asztal