Miért válassz minket ?

Számtalan helyen játszottunk az ország minden területén és a visszajelzések szinte mindenhol pozitívak voltak, mindig megpróbáljuk a legjobb hangulatot kihozni a társaságból, legyen az esküvő vagy céges party. Elsődleges szempont a vendégek igénye és szórakoztatása. A zenekar tagok ( többféle formációval ) mind több éves vendéglátói rutinnal rendelkeznek és rengeteg esküvőn, bálon szerepeltek maximális profi hozzáállással.

Játszunk e lakodalmas zenét?

A zenekar fő profilja nem az, hogy egész este lakodalmas zenét szolgáltassunk, de természetesen tudunk és ha igény van rá ezt is meg tudjuk mutatni. A zenekar 5 főből áll, mindenki élő hangszereken játszik, gép vagy zenei alap nélkül, így a hozzánk illő stílus inkább a modernebb party hangulatú esküvőkhöz passzol, szabadtéri koncertekhez vagy céges rendezvényekhez, ahol elsődlegesen a profilunkhoz stílusban illő zenéket játsszuk: magyar slágerek, külföldi slágerek napjainkig, pop rock és néha az alternatív stílusú zenék is megszólalnak. Repertoárunk

Akik egész estés lakodalmas produkciót szeretnének, azoknak nem mi vagyunk a legmegfelelőbb választás.

Mennyi szünetet tartunk?

Általában 60 perces blokkokra szoktuk bontani a műsorunkat és közötte tartunk rövid 5-10p szünetet, természetesen rugalmasan együttműködünk a vendégek kérésével és a ceremónia mesterek programjával így igazából egy esküvőn ehhez igazítjuk a zenei blokkokat és a szüneteket. Van egy mondásunk ha mindenki táncol mi nem hagyjuk abba a zenét, ha hatalmas a party előfordul, hogy 1,5 – 2 órát is játszunk egyben. Ha a ceremónia mester nagyon kreatív és sok programot tart a vendégeknek esetleg abban az időben szoktunk több pihenő időt tartani. Természetesen egy szabadtéri 2 vagy 3 órás fix műsornál a szerződés szerint (az előre megbeszéltek szerint) zajlik a műsor és a szünet idő.

Játszik e a zenekar vacsora alatt?

Alap felállás szerint nem. A 20 éves tapasztalat azt mutatja, hogy egy esküvőn a vendégek szeretnek vacsora alatt beszélgetni ismerkedni és zavarja őket ha kicsit hangosabb a zene. Egy 5 fős élőzenés zenekar nem úgy működik mint egy 1 fős szintetizátoros aki lehalkítja a gépzenét. Ezért javaslatunk, hogy oda illő, kellemes, halk háttérzene szóljon usb-ről a vacsora alatt. Természetesen ha valaki mindenáron ragaszkodik hogy vacsora alatt is legyen élő zene, egyedi egyeztetés után, ezt a verziót is meg tudjuk oldani.

Mekkora helyre van szükségünk?

Szerencsére elég rugalmasan kezeljük ezt a kérdést is, és elég kis helyen is elférünk, de szeretnénk ha számolnának vele hogy egy 5 fős zenekarról van szó ami nem fér el ugyanott ahol egy szintis szokott játszani. Erről sokszor megfeledkeznek még a legmodernebb szállodában is. Egy minimum kb 3×4 vagy 3×5 méteres hely már elegendő a zenekarnak és a felszereléseknek: dob, bass gitár alap, szóló gitár alap, billenytű, hangfalak, keverőpult, fények.

Milyen hangosításra van szükség?

A zenekar esküvőket, kisebb rendezvényeket, bálokat a saját technikájával le tud hangosítani kb 150-200 főig. Az ajánlat adáskor erre mindig kitérünk és megbeszéljük a részleteket. Olyan eset is előfordul hogy a helynek van saját hangosítása és technikusa, ilyenkor egyeztetünk a helyi technikussal a közös megoldásban.

Mennyi idő kell a zenekarnak az összeszereléshez?

Egy esküvőre vagy céges rendezvényre 1,5 – 2 óra szükséges, hogy kényelmesen színpad készek legyünk, minden hangfalat és hangszert a helyére tegyünk. Ezzel az idővel érdemes számolni egy esküvőn hogy ne a vendégek között pakoljon a zenekar, illetve ne ütközzön esetleg a ceremóniával.

A vendégek használhatják e a hangszereinket énekelhetnek e a mikrofonjainkba?

Ez mindig kényes kérdés egy jó buliban. A zenekar több millió forintot érő technikát, és hangszereket használ, ami egy zenésznek olyan mint régen a lovagnak a kardja, nem adta oda másnak, a szívéhez nőtt és félti mindentől, hiszen ha elvész a kard a lovag is elvész. Mi is így gondolkodunk ebben a kérdésben.

Kivétel, ha előre megbeszélten valaki egy produkciót ad elő, és azzal előre leegyeztetjük mire van szüksége, erre előre fel tudunk készülni plusz mikrofonra eszközre stb..

Hogyan rendelhetem meg a zenekart?

Amennyiben zenekarunk és szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését keressen minket a kapcsolat oldal alatt lévő elérhetőséginken, és utána segítünk minden részlet megbeszélésében és a szerződés kötésben.