Rendezvény zenekar

Semmi sem hasonlítható ahhoz a nyüzsgéshez és izgalmakhoz, ami az élőzenéből fakad – igazán hangulatot kölcsönöz minden eseménynek. Az élőzenekar sokféle szórakozást nyújt, kezdve az olyan dalok lejátszásától, amelyeket mindenki szeretne énekelni és táncolni (pop, rock, party zene) egészen a nagyszerű műsorokig és a közönséggel való interakcióig.

A Starvoiceband rendezvény zenekar ideális, ha olyan zenét keresel, amit mindenki ismer és tud vele együtt énekelni! Keressen minket, hogy igazán emlékezetessé tegye céges rendezvényét, iskola buliját, szalagavatóját vagy szilveszteri partiját.

Zenekart keres rendezvényre?

Legyen szó esküvőről, céges rendezvényről vagy ünnepi partiról, a választott zene jelentős szerepet játszik a vendég általános élményében. A zene hatással van érzelmeinkre és közérzetünkre. Az élő zenekar motiválhatja a közönséget, hamarabb oldódik a hangulat és rögtön táncra kerekedik a csapat, még a nem táncoló vendégek is élvezni fogják az előadást.

A Starvoiceband profi rendezvény zenekar vállalja, hogy csodálatos energiát hozunk fellépésünkkel és a közönséggel való interakcióinkkal, és a hangulat alapján meg tudjuk állapítani, melyik dal működik a legjobban a bulin így bő repertoárunkkal alkalmazkodunk a vendégekhez és az igényekhez. Pop, rock, new slágerek, magyaros party zenék, jazz és aláfestő zenék.

Komplett hangosítással vállaljuk céges rendezvények, vacsorák, családi összejövetelek lebonyolítását. Egy jó zenekar emlékezetes produkciót nyújt a partin. A hangszereknek saját varázsuk van, melyek amint megszólalnak a vendégek azonnal interakcióba lépnek velünk.

Amiben segíteni tudunk:

  • a zenekar a folyamatos minőséget és színvonalat képviseli.
  • vacsora alatt is kellemes aláfestő zenét biztosítunk akár USB-ről, akár élőben játszva
  • széles repertoárunkban szinte minden korosztály megtalálja a neki megfelelő dallamokat
  • a műsorunkat mindig egyedileg az adott rendezvényre készítjük el, alkalmazkodva a vendégek stílusához, és a rendezvény jellegéhez
  • a célunk hogy a táncparkett mindig tele legyen, ezért folyamatosan figyeljük a vendégek visszajelzéseit
  • műsorunkban nélkülözhetetlen a 90’es évek legnagyobb slágerei, a feledhetetlen 80’as évek DISCO dalai, az elnyűhetetlen rock’n’roll dalok, a fiatalabbaknak az újabb slágerek, magyar és nemzetközi táncdalok és hajnalban a buli vége felé belecsapunk a legnagyobb rock slágerekbe is.
  • eszközeink hangszereink is képviselik a legjobb minőséget: electro voice, rcf, fbt, pearl, fender, nord stb…
  • a zenekar tagok kedvesek, lazák, barátságosak, alkalmazkodóak és képzett zenészek
    party zenekar rendezvényre
  • rendezvény zenekar árak függnek a távolságtól, a rendezvény típusától, kérjen ajánlatot elérhetőségeinken.
  • rendezvényt vállalunk Fejér megye, Pest megye, Somogy megye, Veszprém megye, de egyedi ajánlat alapján távolabbra is szívesen ellátogatunk

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bátran elérhetőségeinken, zenekar rendelés:

Kapcsolat, zenekar rendelés

Zenekar rendezvényre
Zenekar rendezvényre
Zenekar céges rendezvényekre
Zenekar céges rendezvényekre
Starvoiceband rendezvény zenekar
Starvoiceband rendezvény zenekar
Starvoiceband zenekar
Starvoiceband zenekar
Starvoiceband party rendezvény zenekar
Starvoiceband party rendezvény zenekar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük